
Moi kochani, nazywam się Anna Kur i przez ponad 10 lat byłam dyrektorem w firmie z branży IT. Jednak zawsze czułam, że to nie jest do końca to, co pragnę robić.
Pewnego dnia postanowiłam spełnić moje największe marzenie i otworzyłam cukiernię, to był dzień, który na zawsze odmienił moje życie. Teraz mam możliwość wykorzystywać swoją pasję, wiedzę i doświadczenie we własnej firmie. Tworzę niepowtarzalne, ręcznie robione od podstaw ciasta, torty i desery, które cieszą wyglądem i zachwycają smakiem. Korzystam ze sprawdzonych receptur, które dostosowuję do najnowszych trendów i Waszych indywidualnych preferencji.
Bardzo dużą satysfakcję daje mi to, że moje ciasta uświetniają tak cenne dla Was chwile jak chrzciny, komunie, urodziny czy też święta. Czuję się częścią tych cudownych przeżyć i sprawcą uśmiechu na Waszych twarzach -tych małych i trochę większych.
Pragnę abyście z każdym kawałkiem ciasta poczuli moją pasję.
Ciągły rozwój i samodoskonalenie są dla mnie niezwykle istotne. Pragnę się uczyć, uczestniczę w wielu szkoleniach z zakresu cukiernictwa, które prowadzone są zarówno przez szanowanych szefów kuchni jak i pasjonatów pieczenia, takich jak ja. Chcę dostarczać Wam wypieki na najwyższym możliwym poziomie, z wykorzystaniem nowoczesnych technik i trendów w branży.
Szkolenia w których brałam udział



Wrzesień, Październik 2017
Kulinarne Atelier
Szczecin
Ciasto parzone, Serniki, Torty
prowadzące: Justyna Pszczółka, Dorota Habdas




Wrzesień 2018
Coockup Studio
Poznań
ABC Cukiernictwa: ciasto francuskie
prowadzący: Jarosław Konrady
