E5480DFF-EEB5-41E4-B0C1-91033D15B76C
Moja histora

Moi kochani, nazywam się Anna Kur i przez ponad 10 lat byłam dyrektorem w firmie z branży IT. Jednak zawsze czułam, że to nie jest do końca to, co pragnę robić.
Pewnego dnia postanowiłam spełnić moje największe marzenie i otworzyłam cukiernię, to był dzień, który na zawsze odmienił moje życie. Teraz mam możliwość wykorzystywać swoją pasję, wiedzę i doświadczenie we własnej firmie. Tworzę niepowtarzalne, ręcznie robione od podstaw ciasta, torty i desery, które cieszą wyglądem i zachwycają smakiem. Korzystam ze sprawdzonych receptur, które dostosowuję do najnowszych trendów i Waszych indywidualnych preferencji.


Bardzo dużą satysfakcję daje mi to, że moje ciasta uświetniają tak cenne dla Was chwile jak chrzciny, komunie, urodziny czy też święta. 
Czuję się częścią tych cudownych przeżyć i sprawcą uśmiechu na Waszych twarzach -tych małych i trochę większych.

Pragnę abyście z każdym kawałkiem ciasta poczuli moją pasję.

Szkolenia

Ciągły rozwój i samodoskonalenie są dla mnie niezwykle istotne. Pragnę się uczyć, uczestniczę w wielu szkoleniach z zakresu cukiernictwa, które prowadzone są zarówno przez szanowanych szefów kuchni jak i pasjonatów pieczenia, takich jak ja. Chcę dostarczać Wam wypieki na najwyższym możliwym poziomie, z wykorzystaniem nowoczesnych technik i trendów w branży.

Szkolenia w których brałam udział

Kwiecień 2017

Tortownia.pl
Warszawa

Bezy w cukiernictwie

prowadząca: Bożena Sikoń

Sierpień 2017

Coockup Studio
Poznań

Torty angielskie

prowadząca: Tamara Karasińska

Wrzesień, Październik 2017

Kulinarne Atelier
Szczecin

Ciasto parzone, Serniki, Torty

prowadzące: Justyna Pszczółka, Dorota Habdas

Grudzień 2017

Hotel dr Irena Eris
Polanica Zdrój

Czekolada

prowadzący: Przemysław Gryz

Luty 2018

Studio Bataty
Szczecin

Tarty

prowadząca: Estera Banaszak

Czerwiec 2018

Coockup Studio
Poznań

ABC Cukiernictwa: ptysie i eklery

prowadzący: Jarosław Konrady

Wrzesień 2018

Coockup Studio
Poznań

ABC Cukiernictwa: ciasto francuskie

prowadzący: Jarosław Konrady

Październik 2018

Studio Bataty
Szczecin

Francuskie makaroniki

prowadząca: Estera Banaszak

Galeria z warsztatów